OVER DE GROEP

Stellar Group is een internationale producent en distributeur van alcoholhoudende dranken en biedt consumenten wereldwijd moderne en veilige producten.
De Groep investeert zowel in de acquisitie van alcoholmerken met sterke posities in de plaatselijke en internationale markten als in zijn eigen distributienetwerk.
De kernactiviteiten van de Groep omvatten:
- het beheren van een reeks eigen merken;
- het distribueren van bekende alcoholmerken.

MISSIE EN PRINCIPES

Wij hebben ons ten doel gesteld om de kwaliteit van het leven te veranderen door de beleving van revolutionaire producten aan te bieden.
Onze principes:
- Leven in ontwikkeling. Voortdurende persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en verbetering;
- Innovatiedrang Openheid met betrekking tot iedere nieuwe en proactieve benadering van de behoeften van de maatschappij en onze zakenpartners;
- Democratische waarden. Gelijkheid voor iedereen die bij het zakelijke proces is betrokken;
- Focus op resultaat Verantwoordelijkheid voor alle handelingen van de onderneming en onze werknemers, in al onze zakelijke activiteiten.
AANWEZIGHEID
Onze belangrijkste internationale markten zijn:

- Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Israel, Rusland, Letland, Cyprus, Zuid-Korea, Bulgarije, Kazachstan, Georgië, Oezbekista, Azerbeidzjan.
.
.
.

Klanten en partners
Wij zijn trots op ons partnerschappen met marktleiders en we streven er altijd naar om die relaties met wederzijds voordeel uit te bouwen.
PRODUCTLIJN OLD BARREL

Tradities, vakmanschap en tijd zijn de belangrijkste ingrediënten van een echte brandewijn. Meesterlijke zorg voor de wijnstok, en de stilte en duisternis van de wijnkelders, waar de nobele drank rijpt in eiken vaten – hier wordt een drank der wijsheid geboren!
Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze Old Barrel producten. Het design van de fles werd vervaardigd in opdracht van Claessens, het toonaangevende Britse designbureau. Het kroonjuweel van onze collectie is de brandewijn Old Barrel XO.
De melange bestaat uit verschillende spiritualiën die minstens tien jaar op dronk gekomen zijn. Het buitengewoon subtiele aroma van Old Barrel XO geeft het een zachte en delicate smaak.


Old BARREL VSOP EN Old BARREL VS
Deze melanges onderscheiden zich door een nauwgezette selectie spiritualiën en zijn afgestemd op de smaak van de consument. Deze brandewijnen zijn samengesteld uit spiritualiën die minstens vijf en drie jaar, respectievelijk, in eiken vaten op dronk gekomen zijn.
Verkrijgbaar in: 0.1/0.25/0.5l.

Barrel Export brandewijn
Eind 2017 breidde de STELLAR GROUP zijn Old Barrel serie uit met de introductie van zijn Barrel Export brandewijn.
photo product
De Monto Choco serie
De Monto Choco brandewijn werd ontwikkeld door de beste Franse melange-meesters en verkreeg populariteit door de voortreffelijke smaak, met een delicaat vleugje chocolade.
De Monte Choco serie omvat VSOP en VS brandewijnen en is verkrijgbaar in flessen van 0.25 en 0.5l.
Eind 2014 werden de traditionele brandewijn-melanges uitgebreid met Monte Choco Dark Chocolate, met een diepe chocola-nasmaak en de karakteristieke kracht van brandewijn, verkrijgbaar in de herkenbare zwarte matglasflessen.

photo product
Gzhelka Vodka
De terugkeer van de legende

Al meer dan een kwart eeuw is de befaamde Gzhelka wijd en zijd bekend in Rusland en daarbuiten. Het heeft veel wodka-merken zien opkomen, sommigen met enige mate van succes, die vervolgens weer spoorloos verdwenen. Gzhelka bleef. Sinds de introductie in Rusland is Gzhelka het onwrikbare symbool van kwaliteit geworden en is het uitgegroeid tot een van de leiders in de wodkamarkt. De merkherkenning is uniek met meer dan 60% van potentiële kopers in Rusland die bekend zijn met het handelsmerk.
In 2017 voerde de onderneming een rebranding van Gzhelka uit, waarbij ervoor gezorgd werd dat het consistent bleef met het product dat de consument reeds kende.
photo product
Russian Crown
Russian Crown is een echte Russische wodka van de hoogste kwaliteit, een maatstaf voor verfijning en zachtheid. Dankzij de beste graanalcohol en het unieke zuivere artesische water, is deze wodka vooral geschikt voor warmbloedige feesten en speciale gelegenheden.

Russian Crown is een van de marktleiders in Europa. From Russia. With love. For you.
photo product
Russian Crown gearomatiseerde wodka's
Gearomatiseerde wodka met honing en peper is een drank om je ziel mee te verwarmen.
Deze gearomatiseerde wodka heeft een subtiel vleugje scherpe peper, verzacht met natuurlijke honing. De natuurlijke kruiden en specerijen - gember, tormentil, koriander, laurierbladeren, komijn – geven deze voortreffelijke melange een unieke smaak en aantrekkingskracht.
Wodka met cranberry-aroma is een verfijnde drank met een onmiskenbaar veenbes - aroma, en een alcoholpercentage van slechts 18%. Deze wodka is vooral populair onder vrouwen.
photo product
Nastoyaschaya Vodka
Nastoyaschaya Vodka wordt in Rusland al meer dan 10 jaar geproduceerd. Het werd onlangs rebranded door Claessens, het toonaangevende Britse designbureau.
Het nieuwe ontwerp van Nastoyaschaya combineert een verscheidenheid aan materialen en texturen die de exclusieve kwaliteit van het product benadrukken:
· individueel genummerde labels op luxe gestructureerd papier
· EXPORT replica-lakzegel
· plastic dop met een uniek afsluitsysteem en een doseerder om eventueel morsen te voorkomen.
Nastoyaschaya wodka won de Product of the Year Award (Hoge Kwaliteit-categorie, 2014) en gouden en zilveren medailles tijdens de International Spirit Challenge (Londen, Verenigd Koninkrijk, 2013) en UNITED VODKA (Varna, Bulgarije, 2013); Product of the Year 2014 National Prize; BEST VODKA (Moskou, 2017); Vodka of the Year 2017 tijdens de internationale proeverijwedstrijd.
Nastoyaschaya wodka betekent echte gevoelens, echt avontuur en echte vriendschap! Je hoeft niet al het geld in de wereld te hebben om echt te leven. Je hebt alleen goede vrienden en warme menselijke relaties nodig – de beste jeugdherinneringen.
Een beetje nostalgie is een goede reden om het heden te waarderen en om van zoveel mogelijk goede dingen te genieten!
photo product

BOTTELING

Onze verticaal geïntegreerde structuur faciliteert de optimalisatie van het productieproces, beschermt het tegen externe factoren en verbetert de kwaliteitscontrole. De productie van glazen flessen door de Stellar Group, in combinatie met onze eigen wodka- en brandewijn, staat garant voor de kwaliteit en stabiliteit van de smaak en
het bouquet van alcoholische dranken, en hun concurrerende prijzen. Ons ultramoderne gecertificeerde productielaboratorium werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe smaken en innovatieve producten.

Naast onze eigen reeks producten, bottelt de Stellar Group ook voor externe merken, inclusief private labels voor belangrijke winkelketens. Onze experts vinden nieuwe recepten en zorgen voor de nodige ingrediënten. Hierdoor kan de Stellar Group onze partners totaaloplossingen voor de productie aanbieden.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Als belangrijke speler op de thuismarkt voor alcohol is de Stellar Group zich bewust van de potentiële risico's voor de samenleving die verband houden met de consumptie van alcoholische producten.

Juist daarom hecht de Stellar Group veel waarde aan het volgende:
- het voorkomen dat zwangere vrouwen en minderjarigen alcohol drinken;
- het promoten van een verantwoord alcoholgebruik door volwassenen;
- het bestrijden van namaakproducten die potentieel onveilig zijn;

CARRIÈRES

Personeelsbeleid

De Stellar Group stelt alleen gekwalificeerde specialisten aan met jarenlange ervaring op het gebied van alcoholproductie. Wij waarderen zowel teamwork om gezamenlijke doelen te realiseren alsmede het hebben van moed om complexe taken aan te pakken.
De Stellar Group is een team van gelijkgezinde individuen en partners. Wij zijn altijd op zoek naar toegewijde, ondernemende, energieke en verantwoordelijke mensen, die goede teamplayers zijn en hun vakkennis en ervaring verder willen ontwikkelen.
De Stellar Group is een betrouwbare werkgever en onze werknemers profiteren eveneens van:
- mogelijkheden voor professionale en persoonlijke groei;
- respect voor hun mening ongeacht hun positie;
- aandacht voor de behoeften van het team en steun voor initiatieven op elk niveau;
- carrière-ontwikkeling binnen de onderneming, gebaseerd op een eerlijke erkenning van verdiensten en capaciteiten.
CONTACTS
Uiverweg 2, 1118DS Schiphol, the Netherlands
+31 621 182-89-91
info@stellargroup.nl
Made on
Tilda